25.01.2015 | 23:02
Срам ме е как се държах в Брадъра, но вотът е бил много по-висок за мен, хората ме харесват
Имам мнение по всички въпроси, но не ставам за политик, там трябват и други кофти качества, пошегува се внукът на Тато

Тодор Славков, който спечели Биг брадър ол старс, изненадващо разкри, че реалният вот на зрителите е бил съвсем друг. Той научил това от вътрешен човек в предаването. „Не съм изненадан, че ме избраха. Не се гордея с поведението ми вътре, но това безделие в къщата… Нямам право да коментирам, но имам вътрешна информация какъв е бил правилния вот. Реалният вот е бил съвсем друг. Много повече за мен, отколкото за Катерина Евро”, призна Тодор Славков в предаването на Сашо Диков.

Той показа съвсем различна визия – със загладена прическа, избръснат, придобил вида на отличник и направи няколко политически прогнози: „ЕС ще се разпадне, много ясно. Ние сме най-бедната държава, 28-ми в Европа”, заяви Малък Тошко.

Той направи и отчайващ коментар за положението в България: „В момента сме по-зле, отколкото преди да влезем в ЕС. Държавата ни вече не съществува, ние външна политика нямаме. Ние от производители станахме потребители. От Брюксел ни се подиграват с тези доклади от чиновници, които не са и стъпвали в България, пишат се по изрезки от вестници.”

„Голям фен си на Мая Манолова”, подпита Сашо Диков и Тодор Славков си призна за отношението си към няколко жени от политиката: „Тя е много начетена, много в час, Корнелия Нинова също. След този удар, който им нанесоха на БСП, малко олекнаха. Росен Плевнелиев е страшно недоразумение. Голям фен съм на г-жа Плевнелиева. Въпреки че, след като си Първа дама, може би не трябва да ги правиш всичките тези неща, но аз се радвам, че има смелост. „

„Ти направо ставаш за политик”, опита се да го похвали Сашо Диков, който видимо бе изненадан от стабилното поведение на Тодор Славков, явно очаквайки развеселения, фъфлещ епикуреец от къщата на Биг брадър ол старс. Явно за да не изневери на стила си, Тодор Славков си призна: „Не ставам за политик. Търся си висока, руса, със закръглени форми. Тъпа, разбира се, умна жена на кого му трябва.”

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране