24.12.2018 | 13:18
Стефан Данаилов: Бойко още е по-силен от президента, има повече опит в политиката
Нинова е много експанзивна, така не се води сериозна партия, Станишев пък е твърде възпитан, коментира актьорът

Като актьор съм постигнал много повече, отколкото като политик. Ако съм „златното момче на българското кино“, в политиката съм „симпатичното момче“. 

Това заяви актьорът Стефан Данаилов по бТВ. Президентът не е усмихнат, фуражката, която е носил, е пречката, коментира Данаилов, който бе начело на ИК, издигнал Румен Радев за президент.

Бойко има по-дълга биография в политиката, моят генерал Радев ще направи 4 години в края на мандата. Засега мисля, че е Бойко, отговори Данаилов премиерът или президентът е по-силната фигура в момента. Но ми се струва, че Бойко е малко уморен, започна да му писна, каза още актьорът. Според него битката между Борисов  Радев може да стане и дружба. 

Даналов отрече БСП да влияе на Радев. 

Харесвам Сергей, когато се държи като политик. Той много лесно обаче се съгласява с някои неща, което искат европейските социалисти. Прекалено е възпитан, като знае, какво искат хората у нас. Нашите социалисти сега малко го недолюбват, заради Истанбулската конвенция, обясни Данаилов проблемите в БСП за листата на евровота.

Корнелия Нинова си я харесвам, но когато не ме послуша, губи. Тази емоция, нейната, ми идва в повече. Малко се държи мъжки, аз предпочитам жената да си бъде жена. Инфантилно експанзивна е, така не може да се води сериозна партия, коментира още Данаилов. 

Той призна, че Нинова все още му иска съвети.

Моят проблем в ежедневието е, че не мога да чета, призна Стефан Данаилов. Не ми се иска да усещам, че остарявам, каза още той. Затова и не излизам, не виждам – ако се спъна, краката няма да издържат, ще падна на улицата, да ме съжаляват, разказа още Ламбо. 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране