10.03.2015 | 21:11
Свещеник лекува стари моми с целувка по дупето
Това е магически ритуал, който ще освободи мераклийките и те ще си намерят секс партньор

Много жени по света мечтаят да намерят принца на бял кон, за когото да се омъжат и да заживеят щастливо до края на дните си. Стремежът към тази цел тласка дамите да извършват невероятни ритуали, които само показват колко колоритен и пъстър е нашият свят. А стремежът към щастие не познава граници и вече имаме поредното доказателство на това.

Именно с един такъв ритуал нигерийски свещеник успя буквално да шокира света. По-правилно е да кажем, че това е единственият познат досега ритуал, който се изразява в целуване на голи женски дупета и то не от первезник, а от истински свещеник, който благославя старите моми.

Африкански медии разпространиха умопомрачителна снимка, на която се виждат наредени чернокожи жени, които са се надупили голи на брега на морето. Разголени женски форми на плаж не са толкова нетипично явление, но от снимката ясно се вижда, че на плажа се случва нещо друго.

На фрапиращия фотос нигерийският свещник целува наред наредените дупета, благодарение на което застарелите дами по-лесно ще си намерят мечтания съпруг.  Свещеникът практикува ритуала само със стари моми, които имат много сериозни намерения да се омъжат. С молитва и целувка по дупето той ги благославя в тяхното начинание.

Тълкуванията на това, което се вижда на снимката, може да се много. Първоначалният шок при вида ѝ кара хората да мислят, че виждат един доста извратен групов полов акт, но това не е така, а дори напротив – ритуалът е религиозен и има благородна цел.

Дали работи този метод, все още не е ясно, но както се вижда, желаещите да бъдат целунати са много. Искрено пожелаваме успех на отчаяните дами и сили на свещеника, който се е нагърбил с нелеката задача да благославя наред.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране