04.09.2023 | 13:24
Светът май няма да намери отговор на този въпрос – кога ще е последният епизод на “Дързост и красота”
Първият му епизод е излъчен през далечната 1987 г., а на 4 януари 2019 г. е излъчен 8000-ият епизод

„Дързост и красота“ безспорно е един от най-дълголетните сапунени сериали в историята на киното. Първият му епизод е излъчен през далечната 1987 г., а на 4 януари 2019 г. е излъчен 8000-ият епизод. И въпреки всичко няма и намек за възможен край.

Може би защото сериалът продължава, и след толкова години да приковава зрителите пред малкия екран и да ги вълнува. И тъй като „Дързост и красота“ е най-гледаната сапунена опера в света, никак не е чудно, че периодично продуцентите решават снимките да се случват в различни, интересни и красиви части от света.

И така, в последното десетилетие замесените в сериала често пътуват – до Обединените арабски емирства, Париж, Амстердам, Сидни и Пулия, Италия. А в последните месеци драмата, носител на награда „Еми“, добави още един печат в паспорта си. Този път мястото на снимките е Рим, а там продукцията се преместила още през пролетта. Защото този път мястото на снимките бе Рим. Изпълнителният продуцент и главен сценарист на сериала Брадли Бел сподели, че освен Рим екипът е посетил и Портофино, езерото Комо и Пулия.

„Всичко това е като сбъдната мечта“, каза Бел.

„Сериалът е история за вечната любов, а кое е по-подходящо място от Италия за разказване на истории за вечната любов. Така че това е много подходящ и специален фон“. А определено един от най-романтичните моменти от престоя на екипа в Италия бе срещата с Андреа Бочели – най-продавания жив изпълнител на класическа музика. Специално за Торстен Кей и Катрин Кели Ланг – съответно Рич и Брук, най-дългогодишната двойка в сериала – прочутият оперен тенор изпълни известната си ария „A Te“. В България новите епизоди на „Дързост и красота“ не се излъчват поради финансовата невъзможност на телевизиите да ги откупят.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране