07.02.2015 | 23:05
Светът видя как женен застраховател оправя секретарка в петък вечер (ВИДЕО 18+)
Неверникът има две деца, не е ясно как е реагирала съпругата му

Двойка служители от застрахователна компания в новозеландския град Крайсчърч реши да материализира еротичните си фантазии на работното място.

За целта в петък те останали доста по-дълго в офиса на компанията Marsh Ltd. След като се убедили, че са сами започнали секса. Само дето забравили да изгасят лампите. Прозорците на сградата наистина били затъмнени, но отвън всичко се виждало.

В резултат свидетели на сексуалните им изпълнения станали посетители от отсрещния бар. Те с удоволствие гледали какво става зад прозорците отсреща, надавали одобрителни и ободряващи викове към нищо неподозиращата двойка, а някои заснели служебното прелюбодеяние на мобилните си телефони. Дори свирещата същата вечер в бара музикална група спряла изпълненията, защото на аудиторията изобщо не й е било до музика.

Както често се случва, някои посетители качили заснетото в мрежата. Така целият свят видял какво са правили двойката застрахователни служители, които обаче забравили да се застраховат на тъмно. Като последица станало ясно, че мъжът е семеен и си има две деца. Излиза, че изневерил на жена си пред целия свят.

Няма данни как е реагирала съпругата, но компанията осъди поведението на своите служители и побърза да успокои, че случаят няма нищо общо с политиката й в сферата на морала.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране