13.01.2015 | 8:22
Татяна Стоянова ликвидирана заради провалена сделка?
Младата жена получавала 750 лева, но си купила луксозно жилище от 110 квадрата и скъп джип

Три са версиите, по които работят криминалистите, разследвайки бруталното убийство на съветничката на пазарджишкия кмет Татяна Стоянова.

33-годишната жена бе убита снощи пред дома си от неизвестен засега килър. По първоначална информация той е действал професионално, използвайки пистолет със заглушител. Една от версиите за смъртта на младата жена е икономическа. Татяна е лобирала за сделка, която е била провалена. Говори се за много пари и сделки, към които тя е имала отношение. Хората в Пазарджик разказват, че Татяна Стоянова е общински служител на заплата 750 лева. Но преди година си купува луксозно жилище от 110 кв.м. и скъп джип. Майката за последно се е чула с нея към 18 ч. Татяна й споделила, че има резервация за ресторант.

Друга версия за убийството на Татяна Стоянова е политическа – смята се, че тя може да бъде пренасочена към самия кмет.

Третата версия е любовна – младата жена е имала връзка с женен мъж.

Мирослав Стоянов, говорител на ОД МВР, коментира пред Нова телевизия: „Добре я познаваме, тъй като сме работили дълги години. Аз специално знам за работата й в период около 7-8 години. Преди това тя е била пиар на председателя на Общинския съвет на Пазарджик. Познавам я като чудесен човек, добър специалист и коректен колега. Няма как да изказвам съмнения дали някой се е забъркал в нещо или не. Това ще бъде установено от дъсодебното производство. Снощи до полунощ бе извършен първоначалния оглед в присъствието на прокурор и съдебен лекар. На този първоначален етап няма как да коментираме подробности. Категорично заплахи в ОДМВР – Пазарджик не са получавани“.

1 коментар

  1. Боже каза:

    Бог да я прости!
    А вие от сайта как сте с българския език?
    „33-годишната жена бе убита снощи пред дома си от неизвестен засега килър.“ Пред дома СИ само тя може да извърши нещо. Правилното е: Пред дома И’, учете, хора!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране