25.06.2020 | 3:09
The Independent: Да спиш до пистолет и пачки пари. Българският премиер като гангстер от филм
Световните медии продължават да обсъждат скандалните снимки от спалнята на Бойко Борисов

Британското издание The Independent публикува материал във връзка с изтеклите снимки от спалнята на премиера Бойко Борисов. В статията министър-председателят се представя като “гангстер от филм” и се поставят няколко въпроса.

Авторът съобщава за фотографии, публикувани на фона на нарастващия конфликт между Бойко Борисов и беглеца олигарх Васил Божков. Ето какво още пише:

Той е министър-председател на България, нация от 7 милиона, която е член на Европейския съюз и партньор в НАТО. И така, какви бяха тези снимки на Бойко Борисов, който се дрямва в леглото до 9-милиметрова пистолет Glock и чекмедже, пълно с пачки от 500 евро и златни кюлчета, които се появиха в интернет?

Фотографиите бяха разпространени в новинарски издания анонимно, публикувани онлайн миналата седмица и заверени като истински от експерти за два разследващи новинарски уебсайта. Те разтърсиха балканската нация и повдигнаха множество въпроси както за г-н Борисов, така и за неговите врагове.

Остават въпросите защо г-н Борисов, политическият лидер вдясно, който е съюзник на германския канцлер Ангела Меркел, се появява на тези снимки, как живее като гангстер от филм, държейки огнестрелно оръжие, пари и злато до леглото си, докато спи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране