25.05.2016 | 17:27
ТИР и автобус се удариха челно край Сливен, 15 са в болница
Движението в района е спряно в двете посоки

Катастрофа между автобус и ТИР е станала при разклона за сливенското село Камен, съобщиха от пресцентъра на МВР. В 15.05 часа, на тел. 112 постъпил сигнал за катастрофа между автобус и ТИР, възникнала на около 40 метра преди разклона за сливенското село Камен.

Незабавно към мястото са насочени екипи на полицията и Бърза помощ. Според първоначалните данни, при изпреварване, автобус с бургаска регистрация, пътуващ в посока Ямбол, се е ударил челно в движещия се в насрещното платно товарен автомобил с чужда регистрация.

При пътния инцидент са пострадали 15 души – двамата водачи и 13 пътници. За лечение в сливенската болница са настанени двамата водачи и шестима от пасажерите, други седем души са транспортирани до болницата в Ямбол. По сериозно е състоянието но шофьора на автобуса, сред останалите няма тежко пострадали.

На мястото на катастрофата се извършва оглед. Продължава работата по изясняване на причините, довели до инцидента.

Движението в района е спряно в двете посоки. Автомобилите, пътуващи към Ямбол, се пренасочват през село Гергевец, а пътуващите в посока Сливен – през селата Камен или Крушаре.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране