10.09.2023 | 10:24
Той е на 50 години, а през леглото му са минали част от най-известните жени в България
Сега е с танцьорката Яна

Бившият съпруг на Мария Игнатова Петко Димитров чукна 50 години с тримата си сина и сегашната си жена-танцьорката Яна. На купона в известен хотелски комплекс гостите забавляваха Тони Стораро и Азис, а водещ на забавата бе Ники Кънчев, пише Хотнюз. Сайтът уточнява, че синът на Петко му е одрал кожата.

16-годишният Виктор е одрал кожата на татко си, който остава твърде рано сирак. Димитров, който готви миналата седмица в „Черешката на тортата“ заедно с жена си, е роден в София на 16 август 1975 година, но отпразнува поливин вековния си юбилей в началото на септември. Той е собственик на нощни барове и ресторанти. Баща му е фотожурналист, а майка му инженер. Завършва средното си образование с отличен успех, но след като се уволнява от казармата баща му умира. Така Петко е принуден да помага в семейния бюджет като кара такси, а едновременно с това е учи за зъботехник. Научава, че в клуб БИАД търсят охранители и започва да работи там. Постепенно се издига като шеф на охраната и мениджър. Откриза и собствени заведения.

Това не се харесва на първата му жена Мария. “Моят бизнес е много труден. Жената до мен трябва да разбере с какво точно се занимавам. Работя през нощта, около мен винаги има красиви жени. Мария искаше да зарежа този бизнес и да се преориентирам към друг. Затова се разделихме”, разкри преди години Петко Димитров, който е категоричен, че днес двамата се разбират много по-добре, отколкото, когато носели халки на ръката си.

След развода Петко живя с няколко все красиви и известни жени. Най-прочутата е несъмнено фолкаджийката Преслава, която Петко определя като “забавен, позитивен и добър човек”. “Имаше някакво привличане между нас и нещата просто се случиха. Но и тя като мен работи през нощта. Как се живее с жена, която постоянно е по участия?”, обяснява края на връзката си с певицата той. През лятото на 2008 година се събира с милионерската щерка Ели Гигова. Двамата са заедно близо 4 години, дори се говори за сватба, но до нея така и не се стигна. Петко бързо забравя блондинката и се впусна в авантюра с 19 години по-малката от него Бояна.

Двамата се запознали в клуба на Петко, а по онова време новата изгора била последна година ученичка. Златотърсачки се избиват за вниманието на брюнета, но той продължава да сменя жените като носни кърпички. Разбивачът на женски сърца обаче е укротен от танцьорката Яна, с която се запозна в позабравеното предаване „Денсинг старс“. По онова време тя е любима на певеца Орлин Павлов, но това не спира напористия Петко. Двамата първо отричат, че са намерили път един към друг, но през 2013 година се женят. Днес са родители на двама сина.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране