03.06.2019 | 3:46
Топ 10 най-големи спортни събития през 2019, подходящи за залагане
На феновете на спорта тепърва им предстои да станат свидетели на множество ожесточени мачове, първенства и турнири

Въпреки че 2019-та да е почти в средата си, спортният календар все още продължава да е изпъстрен с най-различни вълнуващи спортни събития. На феновете на спорта тепърва им предстои да станат свидетели на множество ожесточени мачове, първенства и турнири. И докато някои предпочитат да преживеят пасивно емоцията около играта, голяма част от отдадените на спорта желаят да увеличат тръпката, като направят залог за любимия си състезател или отбор.

В случай че не се сте запознати със събитията, които предстои да се случат в световен мащаб, ние избрахме за вас някои от най-интересните сблъсъци и първенства, които са подходящи за залози. Благодарности на сайтът Ефирбет, които освен ревюта за Efbet, Bet365, Winbet и Palmsbet, класират и събитията за залози.

1 – Първото събитие в списъка е двубоят между Антъни Джошуа и Джарел Милър. Двамата боксьори в тежка категория ще се изправят един срещу друг за първи юни тази година. Това ще е първият сблъсък за Джошуа, провел се на американска земя. Феновете чакат старта с нетърпение, тъй като срещата е обявена още преди месеци. Заради часовата разлика обаче събитието ще започне в един часа сутринта на втори юни.

2 – От 7-ми юни до 7-ми юли ще се провежда Световното първенство по футбол за жени. Макар дамите в този спорт да не са толкова популярни, съревнованието ще ни донесе множество незабравими обрати и развръзки, които могат да донесат много позитивни емоции и на тези, които са направили залог за своя любим отбор. Откриването на първенството започва на 7-ми юни в 22 ч. с двубой между отбора на Южна Корея и този на Франция, който е и домакини на събитието.

3 – Горе долу по същото време ще се проведе и Първенството Копа Америка, което тази година е с домакин Бразилия. Първият мач ще се проведе на 14-ти юни, а финалът ще се състои на 7-ми юли. През това време 12-те класирани отбора ще ни осигурят незабравима игра и онази страст на стадиона, характерна само за футболистите от Южна Америка.

4 – На 30-ти юни любителите на хокея ще имат възможността да гледат на живо финалът от състезанието по хокей, организирано от асоциацията FIH Pro League. Финалистите все още не са ясни, тъй като срещите ще се играят през целия месец юни. Сблъсъкът за първото място ще се проведе в Амстердам, Холандия.

5 – Спортният календар за месец юли ще започне с най-стария турнир по тенис – Уимбалдън. На кортовете ще излязат един от най-изявените имена в този спорт и ще покажат най-доброто от себе си не само пред Британия, но и пред целия свят. За любителите на залаганията това е може би най-чаканото спортно събитие за лятото, тъй като турнира е известен със своите обрати и спиращи дъха победи. Прогнози относно събитието ще можете да намерите в Евробет. Не бива да забравяме, че освен единично, участниците в Уимбълдън играят и по двойки, което ще ни донесе още повече интригуващи моменти.

6 – На 14-ти август ще станем свидетели на още една грандиозна футболна среща – Двубоят за суперкупата на УЕФА. Тази година събитието ще се проведе в Истанбул, на стадион „Водафон Парк“. Това означава, че родните фенове имат шанс да посетят самия мач, тъй като турската столица е на няколко часа път с кола от българската граница. Любителите на залагания също няма да останат разочаровани, тъй като залозите за суперкупата винаги са високи.

7 – От 19-ти до 25-ти август ще се проведе Световното първенство по бадминтон. В продължение на цяла седмица феновете на играта ще имат възможност да следят на живо своите фаворити. Домакин на събитието е град Базел в Швейцария.

8 – От 26-ти август до 9-ти септември ще се проведе друг голям тенис турнир – US Open. Подобно на британския Уимбълдън американското първенство по тенис също изправя едни срещу други някои от най-големите имена в спорта. За съжаление все още има много малко информация относно събитието, но с наближаването на август ще се появят и първите спортни прогнози.

9 – На 31-ви август ще започне Световното първенство по баскетбол, което тази година ще се проведе в Китай. Любителите на този спорт ще могат да видят най-добрите световни отбори, които ще се борят за първото място. Събитието е организирано от Международната баскетболна федерация.

10 – Последното голямо събитие в света на спорта, което ще се случи през 2019-та година е първенството Тенис мастър къп, носещо официалното име „Финали на световния тур на АТП“. От 11-ти до 17-ти ноември ще имаме възможността да гледаме за последно през тази година легендите в този спорт. Искаме да ви припомним, че настоящият победител в надпреварата е българинът Григор Димитров.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране