22.09.2019 | 23:16
Тормоз и заплахи срещу кметица на дупнишко село
„Достатъчно силна съм и няма да се предам”, казва кметицата Мариана Димитрова

Обезобразиха къщата на кметицата на дупнишкото село Крайници. Жената живее в денонощен тормоз и вече е получила три заплашителни писма, че ако не се откаже от кметската надпревара, набезите ще продължат.

„Ти решаваш, от теб зависи, няма да те оставим на мира”. Така завършва първото писмо, което кметицата намира на вратата си. Мисли, че е шега и след като го предава на кварталния полицай, го забравя. Следва обаче ново.

„Надявам се да не е от нашето село, честно казано, просто страхът, който чувства човек при вида на такова нещо, особено в къщата стресът е огромен”, казва местната жителка Таня Стоилкова.

Тази сутрин заплахата става още по-сериозна, защото поредното писмо е придружено с торба пръст.

„Може би искат да подействат на психиката ми, аз съм достатъчно силна и няма да се предам”, казва кметицата Мариана Димитрова.

Настоящата кметица все още не се е регистрирала като кандидат-кмет за пореден мандат, но ще го направи в законовия срок. От полицията казаха за БТВ, че криминалисти работят по случаите.

Повече за версиите кой седи зад заплахите и вандалските актове срещу кметицата на село Крайници, очаквайте в „Тази сутрин”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране