21.04.2021 | 10:06
Тошко Йорданов към ГЕРБ: Няма партия, която да иска да се докосне до вас
Зам.-председателят на ИТН предупреди - ако се стигне до даването на мандат на БСП, хубаво да си помислят

Няма партия, която иска да се докосне до вас. Гласуване каквото и да е заедно с ГЕРБ, ще бъде ясно – той ще бъде предател на гражданското общество. Дали ще съставим кабинет или не, първо ще видим какво ще направят тия. Така шефът на парламентарната група на Слави-Трифоновата партия Има такъв народ Тошко Йорданов реагира на декларацията на ПГ на ГЕРБ, изразена от Тома Биков, според когото имало съглашателство между тях и ДБ и Изправи се! Мутри вън!.

Йорданов отправи остро предупреждение към БСП, която се очертава да получи мандат за съставяне на кабинет от Румен Радев, ако ИТН не го изпълни. „Ако се стигне до трети мандат, този, който го вземе, хубаво да си помисли, защото като нищо в средата на залата ще ви подкрепят и това ще е ясно за гражданите: коалиция“, каза той.

Председателката на БСП Корнелия Нинова обаче нападна силите в Народното събрание за това, че с всички сили помагали за окопаването на Бойко Борисов, което само щяло да го върне на власт. И смъмри ИТН, че отказвали подадена ръка, като го окачестви като тотална липса на политическа мъдрост. Не спести критики и по отхвърления от мнозинството миналата седмица за налагането на мораториум върху решенията на Министерския съвет в оставка.

Това обаче довело до промяната на ръководствата на енергийните дружества, както и на шестте държавни предприятия, свързани с горите. „Ако ни бяхте послушали, без да си мерим кой е по-прав от другия, това нямаше да се случи“, отсече Нинова. И предупреди, че момента се дават концесии на природни богатства и плажове.

„Борисов си действа, докато си чешете езиците“, скастри мнозинството шефката на БСП.

1 коментар

  1. Свтослав Мирков каза:

    Гномирания , ниско стеблен , нископрофилен Селтак от „няма такъв идиот “ Тошко Йорданов е олицетворение на падението на Българския народ за последните 30 години ! Избирателите на Учиндолския Чалгар и партията му , са необразованите младежи , Българските гастарбайтери и цигани , който искат да затрият нашата родина !Боже пази България от тази измет !

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране