26.09.2019 | 0:37
Този се е взел насериозно: Криско иска 30 бона за фотосесия на новороденото
Жени Калканджиева създаде модата за продажба на бебешки снимки

Габровският рап тарикат Криско явно смята, че половинката му Цвети е дала живот поне на херцог Арчи, тъй като вече е започнал сериозни пазарлъци за ексклузивна фотосесия на бебока, както отива на световна „звезда“ от неговия ранг.

Пазарлъкът в момента се водел между две списания и телевизионен таблоид, но никой не предлагал повече от 5 бона на щастливия татко, който се облизвал за поне 30 бона, пише Лупа.

„Аз съм най-популярният певец в България, по-малка сума е обида. Е, най-популярен след Васил Найденов, но той едва ли скоро ще роди“, тръбял Кристиан Талев пред кандидатите.

Отдавна популярната по света мода да се изкарват здрави кинти от новородени въведе у нас преди повече от десетилетие Жени Калканджиева. Навремето тя шитна правата върху сватбата си с Тачо на „Санома Блясък“.

За венчавката си Жени получи 2000 лева, въпреки че се тръбеше, че взела от 10 до 20 бона. За общите снимки с мъжа и детето обаче се облажи с 5000 лева.

По същото време Графа също показа за някой лев наследника си на читателите. Той продаде изцяло отразяването на събития от личния си живот като сватбата и снимките на малкия. Далеч по-обрани в личния си живот пък са представителките на попфолка, които традиционно не разменят лични фотографии за пари.

Причината вероятно са тлъстите хонорари и солидните татковци на отрочетата, които им позволяват пълна финансова независимост.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране