23.02.2015 | 18:35
Трагедия в Пловдив! Единственият наследник на едно от най-богатите семейства се самоуби
24-годишният Цветомир Никитов е сложил край на живота си снощи

24-годишният Цветомир Никитов, по известен в Пловдив като Цецо Мустанга, е сложил край на живота си. Младежът е наследник на една от най-богатите фамилии в града – Никитови. Семейството му търгува с месо и колбаси и има голям склад за хранителни продукти на Брезовско шосе. Цветомир е единственото дете.

Трагедията се разиграла около полунощ  в кооперацията, където Никитов живее близо до кафе „Зоната”. Съсед видял младежа, който бил на терасата и прехвърлил единия си крак през парапета. Извикал „Момче, какви ги вършиш?”,  хукнал към вратата да звъни, но в следващия момент чул шум от чупене на клони. Жилището на семейството е на 5-я етаж.

Все още е рано да се коментира причината за фаталния край на младия пловдивчанин. Цецо Мустанга бе от младежите, чийто живот бе мечта за много от хората на неговата възраст. Млад, симпатичен, интелигентен и със сериозни финансови възможности. Той е сред най-желаните кавалери в нощните клубове, макар че според негови приятели не е имал сериозна връзка.  Винаги усмихнат, никога не е споделял за някакви проблеми.

Високият брюнет спечели прякора си Цецо Мустанга, тъй като се подвизаваше с лъскаво  американско возило. Често можеше да бъде забелязан в „Плазма Гардън”, „Бачи”, „Планет” и „W”. Движи се с нов Мерцедес CL. До преди три месеца е имал връзка с дъщеря на бивш футболист, но след това двамата са се разделили и са променили статусите си на  „необвързан”.

Дали раздялата има някаква връзка с фаталното решение, засега не е ясно. Според хора от неговия кръг обаче Никитов напоследък е бил в депресия и бил видимо отслабнал.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране