18.03.2023 | 23:08
Третата световна война ще бъде между хората и корпорациите
Тайна група управлява света и общува с извънземни, твърди Пол Хелиър

Бившият министър на отбраната на Канада твърди, че тайното световно правителство крие от човечеството истината за безплатната енергия и други супер технологии, които могат да решат много от проблемите на нашата планета. Елитите не само контролират икономиката и политиката, но и контактуват с извънземни и възнамеряват да въведат нов ред на Земята, добавя той.

Пол Хелиър е бивш министър на отбраната и транспорта на Канада и дългогодишен заместник в местната Камара на общините. Според него, светът е доминиран от група от най-могъщите и богати хора, които блокират въвеждането на нови технологии и се опитват да наложат нов политически и икономически ред. Хелиър твърди, че елитът крие присъствието на Земята на представители на извънземни раси, с които отдавна въпросната група е в контакт. „Има тайна организация, чиито представители са истинските владетели на света и която държи всякакви иновативни технологии под ключ, докато привличат трилиони печалби от петролната индустрия.“

Световни кукловоди

Според него съществуването на “група, която държи властта” и дърпа конците в световната политика и икономика, не е теория на конспирацията, а сурова реалност. Гражданите нямат представа какво се случва по върховете на властта, където „доброто на човечеството“ е празна фраза“, добавя Хелиър, обяснявайки, че през годините на политическа дейност е разбрал работата на „системата“.

На 94 години, но все още със забележително мислене, Хелиър е роден в семейство на фермер в Онтарио. В САЩ той получава образование на авиоинженер и лиценз за пилот. Участва във Втората световна война и се включва в политиката в края на 40-те години на миналия век. През 1963 г. става министър на отбраната. През 2005 г., като политически пенсионер, започва да говори публично за Новия световен ред – мощна “група, държаща властта” и нейните контакти с извънземни.

Хелиър признава, че се интересува повече от бъдещето на Земята и нашия вид, който е застрашен от изменението на климата и финансовата система, инструмент за поробване на човечеството чрез тясна група от богати. Той пише за това подробно в книгата Mafia Money: A World in Crisis, където обяснява сложната мрежа от връзки между могъщи управляващи фамилии и институции като Международния валутен фонд и Федералния резерв. „Обхватът на икономическия тероризъм е огромен. МВФ или Световната банка не само не помагат на бедните страни, но им слагат усмирителна риза, блокират ги, за да не могат свободно да създават свои политики“, отбелязва бившият министър.

Контрол над обществото

Управлението на кризи, спекулациите и поставянето на обществото в низходяща спирала на дълга е едната страна на монетата. Хелиър твърди, че същата група, наречена Cabal, управлява глобалната политика чрез контролиране на партии и лидери. За нея няма значение какви са възгледите им“, обяснява той. Трупат печалби и поддържат контрол върху общество, в което постепенно се въвеждат правилата на новия ред, включително пълно наблюдение на гражданите.

Но NWO има не само политическо и икономическо измерение. Целта на проекта е и формиране на мисленето на масите. За тази цел служат медиите и религиите, които са подчинени на елитите. Обществото не осъзнава съществуването на план над главата си, казва бившият министър и добавя, че ако избухне трета световна война, вероятно ще бъде между обикновените хора и корпорациите, банкерите и разузнаванията, които, помагайки за прилагането на новия ред, няма да отстъпят пред нищо.

Хелиър е един от малкото бивши политици, които открито изискват правителствата и армиите да разкрият скрита информация за НЛО и присъствието на извънземни раси на Земята. Като министър на отбраната той получава съобщения за подобни събития. „Казаха ми, че 80% от тези инциденти имат рационално обяснение, а за останалите 20% е трудно да се каже нещо. Не се съмнявам, че около мен е имало хора, които имат много повече познания по темата.“

Контакт с космоса

Хелиър вярва, че Земята е била посещавана от десетки раси от дълбините на космоса в продължение на хиляди години. Някои от тях имат бази на съседните планети от Слънчевата система. Не всички извънземни обаче са приятелски настроени към хората, отбеляза бившият политик, като обяснява, че извънземните ни смятат за примитивна, агресивна раса. „Прекарваме много време в битки помежду си, харчим пари за армията, вместо да нахраним бедните или да помогнем на бездомните или болните. Изсичаме гори, замърсяваме реки и езера, канализацията се влива в океаните. Правим всичко, което един добър домакин не би направил”, казва той.

Хелиър е убеден, че някои от извънземните биха могли да подкрепят нашата цивилизация в развитието, но тяхната помощ е блокирана от елитите, които използват информацията от тях, за да засилят контрола си над човечеството. И въпреки, че някои технологии (например микропроцесори), базирани на извънземни познания, са влезли в широка употреба, Cabal крие по-модерни решения, които могат да помогнат за премахване на най-сериозните проблеми на планетата, като глобалното затопляне или намаляването на питейната вода и изкопаемите горива. Той  твърди, че ако бъде приложена правилно, реформата ще може да превключи световната енергетика и икономика към напълно нови пътища, свързани с използването на алтернативни енергийни източници в рамките на няколко години. Проблемът е, че на никой не му пука за това.

Източник: Труд

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране