15.11.2020 | 19:02
Цънцарова, къде живееш, ма?! Какъв расизъм в СУ?
Какъв расизъм са оценките на проф. Мирчев за циганската общност - че са агресивни, когато образуват общности като в Столипиново и Катуница?!

Напът съм да намразя великата набързо заобичана Цънцарова. Ами, момиче, къде живееш, ма?!

Какъв расизъм са оценките на проф. Мирчев за циганската общност – че са агресивни, когато образуват общности като в Столипиново и Катуница?!

Не е ли вярно, че евреите имат културен модел, който ги превръща в елитарна общност на много места по света и у нас?! Че афганистанците из планините живеят още в 7-и век, защото дори не са развили скотовъдство и уседналост?! Какво се ядете с професора?! – Казва истината човекът.

Имало „репутационен проблем“ в СУ, че бил обвинен в „расизъм“. Как да подготвя социални работници за среща с тези общности, за да знаят с какви хора си имат работа? – Като лъже, че циганите са образовани, а евреите не са елит? Човекът говори за общности, не за отделни хора. Или трябва да лъже човекът, за да изглежда демократ. Че добави тая велика водеща и въпрос, като: Защо го подкрепяли еди-кои си, пък не го подкрепяли левите.

Ами, рано си родена, Цънцарова. Чувала ли си за Указа на Живков за циганската уседналост?! А и друго – ако сега, след работа, те срещнат в тъмното банда цигани, какво ще правиш?! – Ще им кажеш, че си тв водеща в бТВ ли?! Лошо е, когато човек бързо си повярва, че е велик. Още не си казала Хоп, и ти дадоха награди. Хайде, първо докажи се за по-дълго време от няколко предавания.

Еми Мариянска, Фейсбук

2 коментара

  1. И аз каза:

    За жалост авторката е права….

  2. Аз каза:

    Точно.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране