21.11.2019 | 15:07
Цацаров: Коленича само в два случая
Вижте обясненията на кандидата за шеф на КПКОНПИ на коалицията КОЙ

„Гарантирам, че ще направя максимума, на който съм способен, за да възстановя имиджа на КПКОНПИ, каза номинираният за председател на антикорупционната комисия и настоящ главен прокурор Сотир Цацаров пред журналисти в Народното събрания. Днес той е поканен там на излушване от депутатите от НФСБ.

„Не може да сте оптимисти за мен, един човек нищо не решава – трябва да сме оптимисти за всички. Ако всички имаме усещането не да сме оптимисти, а да си вършим работата, може би ще мръднем напред“.

На въпрос на кого би коленичил, Цацаров отговори: „Според мен коленичи се в два случая – единият, когато човек много горещо се моли на Господ. Другият случай, когато се отдава памет на загиналите за България. Случаят, към който ме отнасяте, не е нито един от двата“.

На въпрос дали се притеснява от това, че има спорове дали декларациите му пред Сметната палата са изрядни, той посочи, че всяка година подава по две декларации. „Всяка година в съответствие с разпоредбите на закона се прави проверка за съответствие“, добави той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране