07.04.2015 | 8:26
Цацаров: Живеем в пушилка!
Страхуваш ли се от Бога, значи те е страх и от закона, аз имам почит към Господ, обяснява главният прокурор

“Знам какво означава името ми Сотир, знам, че значи “спасител”, но не искам да спекулирам с това. Задавам си въпроса дали успях да спася за тези 2 години себе си и семейството. За този период се решиха много важни казуси, но не мога да реша всичко с магическа пръчка”. Това каза пред Би Ти Ви главният прокурор Сотир Цацаров.

“Страхуваш ли се от Бога, значи се страхуваш от закона, аз се страхувам от Господ”, каза обвинител номер 1. Той каза, че му е най-лесно да се оправдае с предшествениците, но не би го направил, така отговори на въпроса защо нашата прокуратура не работи като румънската. “Румънците имат осъдени министри и политици, дай Боже да стигнем и ние това ниво. Главният прокурор не иска власт, иска промени в Наказателния кодекс”, каза още Цацаров.

 “Ние живеем в пушилка, всеки ден сядаме на бюрата си след пушилка”, каза магистрат номер 1.

“Не е коректно да коментирам Татяна Дончева, защото не знам от какво качество говори тя, дали като защитник или като политическо лице. Не ме карайте да я коментирам. Не е вярно, че е изплувало името на Делян Пеевски, то винаги е било на повърхността”, каза Цацаров. Според него стремежът е всеки да бъде пришит към Пеевски, за да се каже, че това са лошите.

1 коментар

  1. Венков каза:

    Г-н Цацаров,живеем в непрогледна мъгла.Мъгла която се е настанила в обрулената ни държава и вдигане скоро няма да има.Като чета и разбирам от кого зависят съдбините на моите сънародници,ме хваща неописуем бяс.Състояние,на повечето кротки и малодушни наши поданици,примирили се със същесвованието си.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране