08.04.2015 | 7:56
Цв.Цв. на 50 години: Извинявам се на всеки, когото съм обидил
- Сега не бих реагирал така, както направих със съдия Мирослава Тодрова и лекарите от Горна Оряховица

Извинявам се на всеки, когото съм обидил. Човек, когато стане на 50 години (б.р. – Цветанов е рожденик днес), прави равносметка. Сега не бих реагирал така, както направих със съдия Мирослава Тодрова и лекарите от Горна Оряховица.

Това споделя пред „Преса” Цветан Цветанов. „Относно лекарите това, което прочетох от трибуната на парламента, беше съгласувано с тогавашния главен прокурор Борис Велчев. Смятахме, че обществото трябва да знае. Сега не бих го направил. Извинявам се на всеки, когото съм обидил”, казва Цветанов.

Той споделя още, че за него поста вътрешен министър не е самоцел, а в момента той се чувства по-добре като шеф на парламентарната група на ГЕРБ.

Цветанов разказва още, че не е безгрешен, а просто има много хора, които искат връзката Цветанов-Борисов да бъде разбита.

„През 2005 година Борисов ми каза, ме напуска системата на МВР и ще играе за кмет. „Искам и ти да напуснеш с мен. Ти си единственият, на когото предлагам да тръгне с мен.”Тогава получих признанието, което може би съм очаквал да получа. Никога не съм си помислял да го предам или да злоупотребя с позицията, която съм заемал, или да злоупотребя с неговото име”, казва още Цветанов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране