06.07.2019 | 0:01
Цвета Караянчева подари на съпруга си рок концерт
С любимото ми момче на невероятния „Уайтснейк” в Пловдив, написа във „Фейсбук“ шефката на парламента

Председателят на парламента Цвета Караянчева бе сред ВИП лицата, отишли на дълго чакания концерт на рок динозаврите „Уайтснейк“ в Пловдив. Бандата заби на втората вечер от фестивала „Хилс ъф рок“ и събра 20 хиляди фенове.

Сред най-екзалтираните почитатели, стекли се в Града под тепетата от цялата страна, бе и самата Караянчева. Тя пристигна пред сцената по-рано в компанията на своя съпруг Илия. Впечатление направи, че семейство Караянчеви се бяха издокарали с еднакви фенски тениски с логото и името на групата. През цялото време първата дама на ГЕРБ предаваше концерта на живота през телефона си, за да могат последователите ѝ в социалните мрежи, които не присъстват физически там, също да усетят атмосферата.

Шефката на парламента сподели и щастлив кадър с мъжа си, под който написа: „С любимото ми момче на невероятния концерт на Whitesnake в Пловдив. Зареждащият глас на Дейвид Ковърдейл ни припомни красотата на любимата ни музика!“.

Неведнъж Караянчева е споделяла за любовта си към рока. Почти всяка година тя посещава поне по един концерт на някоя от любимите си банди. През този май Цвета бе и сред многолюдната публика на концерта по повод 30-годишнината от създаването на „Подуене блус бенд“ в зала „Универсиада“. Миналия юли пък успя лично да се запознае с „Айрън Мейдън“, които посрещна на летището и успя да вземе автографи за себе си и мъжа си върху редки колекционерски плочи.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране