29.09.2020 | 10:08
Цветанов: Борисов не ми е близък родственик, ГЕРБ не е мое семейство
Цвета Караянчева уронва престижа на парламента
Това, че навремето съм посвещавал времето и усилията си на ГЕРБ, не означава, че ГЕРБ са моето семейство. Така че няма как в Борисов да намирам, да виждам близък родственик. Не, няма да се върна в ГЕРБ, защото това би било предателство към всички симпантизанти на ”Републиканци за България”. Ние имаме един път и това е евроатлантическия път и смятаме да бъдем много силна алтернатива на статуквото, което се заформи – ГЕРБ и ДПС.

Това заяви председателят на новата партия „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

Очаквах президента да наложи вето на изборния закон, защото никъде няма оценка на ефекта от премените, които се правят, каза той за ветото на президента над промените в изборния кодекс в предаването „Денят с Веселин Дремджиев“.

При изчерпването на кредита на доверие в Народното събрание предсрочните избори са единствения изход от кризата, в която се намираме, категоричен е той.

Недопустимо е председател на българския парламент да има подобно отношение, защото всичко, което е направено е с общите усилия както на българския данъкоплатец, така и на европейския данъкоплатец. Смятам, че подобно изказване, като това на Караянчева, само и единствено уронват престижа на парламентарната институция, коментира Цветанов изказването на Караянчева в Лом.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране