15.06.2019 | 13:02
Тв водещ изчезна мистериозно
Новинарят Николай Дойнов не се е появявал от месец в родния ефир

Едно от най-популярните лица от тв екрана у нас изчезна мистериозно. Водещият на централната емисия  новини на Нова тв Николай Дойнов от известно време изчезна от ефира на медията. Причината за отсъствието му не е нито напускане, нито уволнение, а дългосрочен отпуск, съобщава Ретро. Новинарят решил тази година да си подсигури почивка по-рано, за да не остане на сухо, докато останалите му колеги се изреждат да ваканцуват.

Ранната екскурзия на Дойнов съвпадна и с неговия рожден ден. На 5 юни журналистът чукна 47 години в съседна Турция, където отмаря заедно с жена си Петя и техния син Марко в суперлуксозен олинклузив комплекс. Част от колегите на Ники не пропуснаха да го поздравят за празника в социалната мрежа „Фейсбук“.

Честитки Николай получил дори от представители на конкурентната Би Ти Ви, като сред първите, които го зарадвали с пожелания за здраве и късмет, бил Юксел Кадриев. Макар да работят в съперничещи си медии, двамата поддържат приятелски отношения и често се събират на маса в извънработна обстановка. Най-голям подарък Ники получил от своята половинка Петя, но армаганът не била очакваната от него новина за втора нейна бременност. Не е тайна, че от началото на годината водещият и любимата му правят опити да си имат втори наследник, като мечтата им била съдбата да ги дари с момиченце.

Наскоро Петя дори подхрани клюката, че семейството им скоро ще се разшири, като се появи на събитие с наедрял корем. Оказа се обаче, че „бременността“ ѝ е зрителна измама, получила се, след като дрехата ѝ се разместила и създала излишен обем. От снимките от семейната ваканция на Дойнов и жена му в Турция се вижда, че тя все още е с манекенски пропорции и със сигурност може да се върне към най-първата си професия, а именно – моделството.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране