20.04.2020 | 0:57
Убиецът на Милен Цветков е Кристиан Асенов Николов
22-годишният син на бизнес дамата Десислава Пешева бил зад волана на Аудито

Шофьорът на джипа, който уби известния тв журналист Милен Цветков, е 22-годишният Кристиан Асенов Николов, син на бизнесдамата Десислава Пешева, твърди Пик.

Джипът – „Ауди” Q7 с регистрационен номер СА 2772 ХА, е собственост на ЕТ „Десислава Пешева-Комерс”, която се занимава с винопроизводство. Фирмата е съдружник с „Винтера Карнобат” ООД, а офисът им е на столичния булевард „Джеймс Баучър”. Тя е съдружник във „Винпром Карнобат“, „Сис индъстрис“ и „Топаз продакшън“.

Кристиан е с наложена мярка задържане под стража за 24 часа, прокуратурата със сигурност ще иска постоянен арест.

Първоначалният оглед е показал, че той е карал с поне 100 км/ч, минал е на червено и се е забил в джипа на Милен Цветков. Както стана ясно, 22-годишният шофьор е с положителен тест за наркотици – канабис и амфетамини.

Междувременно в социалните мрежи изплуваха клипове, които показват как този джип е системен нарушител и често минава на червено по натоварените столични булеварди.

1 коментар

  1. Чоки каза:

    Един друг герой на ваши статии – Калоян Костадинов, по настоящем директор в Държавен фонд „Земеделие“, и в момента е подсъдим (и то с парична гаранция) по делото за организираната престъпна група на Миню Стайков, което е точно за това, че ЕТ „Десислава Пешева – Комерс”, заедно с още няколко други свързани фирми се ползваха с благоразположението на ръководството на фонда и в разрез с европейските директиви проектите им се одобриха, въпреки очевидната свързаност. Ако тези проекти не бяха одобрени, значителен паричен ресурс нямаше да бъде отклонен към Десислава Пешева, респективно джипа и малкия наркоман, и една трагедия нямаше да се случи…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране