01.01.2015 | 21:14
Убийство и самоубийство в първия ден на 2015-та
Възрастен грък ликвидирал съпругата си, след което сложил край на живота си

За пореден път с трагичен инцидент започва Новата година в Русе. Възрастен мъж, чужд гражданин, с гръцко поданство, убил съпругата си, след което се самоубил.По информация на „Русе нюз“, сигналът за разигралата се трагедия в бл. „Силистра“ на ул. „Петрохан“ в кв. „Родина“ бил подаден около 17 ч. днес.

Тяхна обща позната позвънила на вратата, за да им честити новата година. След като никой не отворил, се опитала да се свърже с тях по телефона. Когато и този опит завършил без успех, сигнализирала на 112.

Изпратените на място оперативни екипи МВР установили в апартамента на 6-ия етаж два трупа – на 78-годишна русенка и на няколко години по-възрастния й съпруг, гръцки гражданин. И в двата случая смъртта е причинена от удари с нож.

Една от основните версии, по които следствието работи е, че се касае за битова драма, тъй като, по думите на сестрата на загиналата, съпругът бил известен с пословичната си ревност. Най-вероятно първо е убил съпругата си, след което сложил край и на своя живот. Не се изключват обаче и други версии.

От Областната дирекция на МВР потвърдиха информацията. В момента екипите работят на местопроизшествието. Окончателната причина за смъртта на двамата ще бъде ясна след извършването на аутопсия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране