10.01.2015 | 14:20
Убитият строителен измамник работел на принципа „продавай и бягай“
Частен съдия-изпълнител изгонил хората по халати от жилищата им, те припадали

Часове след убийството на строителния предприемач Митко Дамянов и съпругата му Наталия дъщеря им Симона, която чака бебе от приятеля си, написа статус във Фейсбук: “Най-любящата майка и най-всеотдайният баща, за които някое дете би могло да мечтае! Благодаря на Господ, че съм имала щастието вие да ме отгледате и възпитате! Обичам ви сега и завинаги! Да отнемеш живот по този гнусен и грозен начин, значи че нямаш душа! Отнел си децата на четири човека, които скоро ще трябва да ги погребат. Отнел си и двамата ми родители и не си им дал шанса да прегърнат първото си внуче! Не пожелавам това никому, дори и на теб – но се надявам, че полицията ще ти попречи да изживееш старините си свободен или Господ няма да ти позволи да го направиш изобщо! Завинаги ще живеете вътре в нас! Почивайте в мир! Обичам ви безкрайно много!”

Няколко дни преди убийството съседка разхождала кучето си по улицата. Тогава жена я спряла и попитала къде е номер 13 на ул. “Йордан Ступел”, която е кръстена на шега ул. “Зелен хайвер”. „Явно са го търсили.“

“Като разбрахме какво е станало със съседите, си казахме: “Този човек си го е заслужил”, споделя мъж, живеещ в кооперацията на бул. “Цар Борис III”, строена от фирмата на Дамянов, цитиран от „24 часа“. Той обяснява, че кооперацията му е до акт 14, няма 15 и 16. „Направено е нарочно, за да може хората да теглят кредити и да платят на фирмата.“ Съседът, пожелал да остане анонимен, споделя, че е взел жилището си на зелено през 2006 г. Теглил кредит, което “го спасило”.

“Всички, които са си платили апартаментите кеш, ги изгони частен съдия-изпълнител”, разказва ужиленият. Мъжът споделя, че хората припадали, когато той дошъл.

“Видях съдията как изкара хората навън по халати от апартаментите им, а това са жилища, които са платени 100% и собствениците им имат нотариален акт”, описва ужаса мъжът.

1 коментар

  1. ves каза:

    pochukal , poiskal – poluchil Sled kato sad ,prokuratura , zakoni nemogat da go sprat – e Suda na naroda e

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране