22.01.2019 | 12:14
Удар по клана Халваджиян, алчността им изяде главите!
Братята Магърдич и Джуди Халваджиян губят 10 милиона лева годишно след спирането на "Господари на ефира" и останалите им формати по Нова телевизия

Продуцентите няма да правят и шоуто „Х фактор“ и „Като две капки вода“. За първото Нова плащала по 6 милиона на година, а за второто – между 3 и 4 милиона, пише Пик.

Договорът на Халваджиян за „Господарите“ и към днешна дата не е подновен от Нова тв, тъй като въпреки позорния гаф с мниния им бит репортер през миналата година, те поискали от телевизията още повече пари за тази.

Оттам категорично отказали да плаща повече пари за вече орезиленото шоу.

Не случайно братята чрез приближени пускат слухове, че водят преговори с другите две национални ефирни телевизии – БНТ и Би Ти Ви, за да плашат Нова ще се се прехвърлят в друга медия и да си вдигат цената пред конкурентите.

Проверка обаче установи, че никакви отговорни лица в БНТ и Би Ти Ви не са преговаряли с Халваджиян и изобщо не възнамеряват да цакат такива сума за оскандаленото шоу. Някои дори подозират, че Нова съвсем умишлено е спряла предаването именно заради позорния му гаф, за който братята не поеха отговорността, а пешкира опра симулантът репортер, когото те уволниха, въпреки че сценката, на която се търкаля пред един склад, е одобрена за излъчване именно от братята.

В момента обаче те са се озовали в ситуацията „хитрата сврака с двата крака“ и са изпаднали в страшна истерия и паника как ще я карат нататък, още повече че куп хора очаквали да си получат заплатите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране