10.02.2015 | 10:58
Удариха оператор на Нова тв с лопата заради репортаж за ходжа-измамница
Репортерът Тина Ивайлова пък отнесе шамар

„Докато снимах близките на ходжа Гюлшен в Златица, ме удариха с лопата. Ловко използваха момента, в който съм с гръб“, оплака се операторът на Нова телевизия Владислав Топчиев в „Здравей, България“.

Той има и белези по тялото след нападението пред дома й.  Репортерът Тина Ивайлова пък се разминала само с шамар. В кадрите, които бяха излъчени по Нова телевизия, се вижда как разярен мъж тича след нея на улицата и крещи „Изчезвай оттук“, а възрастна жена размахва край тях лопата.

Шамаросаната репортерка каза, че според нея измамницата е била в къщата, но близките й твърдели, че не е в Златица. „Имахме информация, че жената ще си бъде вкъщи, така и беше. Още с влизането в Златица нейният съпруг дойде с луксозния си автомобил и започна едно преследване. Така отидохме в къщата им, за да вземем и нейната гледна точка. Посрещнаха ни обаче враждебно”, разказа Тина Ивайлова.

„Няма да говоря с вас, защото сте много нахални! Изчезвайте оттук“, повтарят като латерна роднините на ходжа Гюлшен, която „разваля магии” срещу 2000 лева. Екипът на Нова телевизия е подал вече жалба в полицията. Срещу близките на измамницата е заведено дело за хулигански подбуди и лека телесна повреда. След като Топчиев и Ивайлова излезли от полицейския участък, се оказало, че едната гума на колата им е срязана.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране