21.07.2015 | 19:15
Украинска „могучая“ политичка остави и руснаците без дъх
Валерия Егорова веднага побратими руските и украинските мъже

Една жена успя да обедини украински и руски мъже.  Стените на украинската Рада бяха разтресени от мощната гръд на 22-годишната амбициозна  Валерия Егорова, която е асистентка на лидера Радикалната партия на Украйна Олег Ляшко.

Когато се появи в  залата на парламента, младата помощничка предизвика луд фурор. Фотографите забравиха за депутатите и министрите  и се надпреварваха да нащракат повече кадри от „политическите дадености“ на апетитната брюнетка от  Днепропетровск. Профилът е за предпочитана от анфаса, но анфасът също върши работа, както и кадрите отпред и отзад. Всички са единодушни, че Егорова във всички пози е фотогенична..

Блестящите ѝ перспективи се виждат и в социалните мрежи. Момичето радва  последователите си със сочни снимки, предназначени  за душата.  Не липсват и селфита на фона на нейния любим лидер на партията Олег Ляшко, както и с други депутати.

Настървени от гледката, хиляди мъже питат – а снимки по бански няма ли? Кога ще пусне? Украинският и руският интернет буквално капитулираха под силния натиск на нейната нежна гръд. Украинци и руснаци забравиха да се заяждат един с друг и се обединиха около идеята, че дамата има всички необходими данни за блестящо политическо бъдеще. Пък и не само политическо…

Валерия Егорова стана звезда и  я нарекоха „конкретно радикална жена”.  Тя обаче се отнася спокойно към взрива  на внимание към нея. „Ако на хората съм им интересна,  нека ме обсъждат. Това изобщо не пречи на работата ми”, казва Егорова в интервю  за „Комсомольская правда”.

На следващите избори тя  планира да стане депутат. И ще стане, защото едва ли има мъж, който да не даде глас за нея, говорят колегите й.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране