30.04.2016 | 1:00
Уволненият от Нова тв карикатурист Чавдар Николов започна работа в „Шоуто на Слави“
Вече наистина сте свободни да виждате истината в неговите карикатури, обяви Трифонов

Карикатуристът Чавдар Николов вече работи в „Шоуто на Слави“. Това стана ясно в предаването по Би Ти Ви снощи.

Самият Слави обяви: „Уважаеми зрители, от днес към нашия екип се присъедини карикатуристът Чавдар Николов, който, ако не знаете, да ви кажа, беше уволнен от Нова тв заради карикатура, осмиваща Бойко Борисов. Вече наистина сте свободни да виждате истината в неговите карикатури.“

След това последва и излъчване на първата видеокарикатура, изработена за „Шоуто на Слави“, която е свързана с промените в Изборния кодекс.

Припомняме, че след уволнението на Чавдар Николов последва протест в защита на свободата на журналистиката. Случаят бе особено скандален, защото бяха свалени и всички карикатури от сайтовете на Нова тв.

От медията се опитаха да замажат положението, а самият Бойко Борисов обяви, че телевизията му предложила нов договор и то при по-добра заплата от 4700 лв. на месец. Премиерът дори се похвали, че така направил добро на карикатуриста.

Става обаче ясно, че Николов не е приел предложението да се върне в Нова тв, а е предпочел да работи за Слави Трифонов, който пък все повече се изявява като политик, отколкото като шоумен.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране