07.07.2019 | 15:06
В ГЕРБ ще има комисия за врага с партиен билет
Ако го хванат, няма да има милост

Няма да има милост за никого, защото иначе партията няма да я има, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от трибуната на Националното събрание на партията, което се проведе днес в НДК.

Колкото и да ни боли, считам, че това е по-правилно. А мен ме боли най-много, каза премиерът.

Помните ли – на миналата конференция ви говорех за сини и червени лампички? Вие не ме разбрахте. Не ме разбраха и тези с къщите за гости. Не ме разбраха и други. Не ме разбраха и в Пловдив – въпросният кмет. Няма да има милост за никого, защото иначе партията няма да съществува, закани се Борисов.

ГЕРБ вече ще има Комисия по етика, която ще следи както за вътрешнопартийната дисциплина, така и за действията на членовете и ръководните лица на партията. Тя ще бъде помощен орган към Изпълнителната комисия, който – щом се наложи – ще извършва проверки и ще предлага наказания. Членовете на комисията ще бъдат „чисти и морални хора“.

Когато получаваме на Фейсбук или на страницата ни сигнали, първо ние да си проверим. Има МВР, прокуратура, но това си е тяхна работа. Но първо ние да си знаем, да проверим дали е вярно, заръча Борисов.

С 1046 „за“, 10 „против и 11 въздържали се Националното събрание на ГЕРБ освободи от всички ръководни постове в партията Цветан Цветанов, считано от 30 май – датата, на която той е подал заявлението си за напускане. Цветанов беше зам.-председател на ГЕРБ и зам.-председател на Изпълнителната комисия.

Днешният форум реши, че занапред председателят на ГЕРБ ще има двама заместници – досега те бяха трима.

По предложение на Борисов Цвета Караянчева и Тодор Стаматов Тодоров са новите членове на Изпълнителната комисия – на мястото на Цветанов и Бъчварова, която е новият ни посланик в Израел.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Врага е в редиците на ГЕРБ, всеки един който зема подкупи за да си свърши работата,да повлияе на някой друг, за си затроври очите за нарушенията и кражбите, да назначи баджанака на работа, да каже на бандата какви са предложенията на другите участници в конкурса за проект, да нагласи условията за проекта само една фирма да може да го вземе.Корупция и бедност вървят заедно, колкото по малко корупция има в една страна толкова жизнения и стандарт е по висок. Ф 16 блок 70 е предложен на Индия с целия трансфер на технология и завода,като им казват че блок 70 е хибрид между Ф 35 и Ф 16.Индиявсе още не е отговорила дали ще го вземе, но според данните Рафал на Франция ще получи договора за 116 самолета.Маркетинга им е много добър на Локхийд, но реално няма нито трансер на технология нито по някъкъв начин те ще инвестират и създадът работни места в България.Има само трансфер на 3 милярда от България за Локхийд.Иран още си чака последните 80 заплатени напълно самолети Ф 14 да Бъдат доставени, нито самолетите са им доставени нито парите им за самолетите са върнати.Турция трескаво закуупува резервни 1асти за Ф 16, в очакване да получат забрана за закупуване на резервни части за Ф 16 и други Американски оръжяйни системи.Помисли преди да закупиши дали да закупиш.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране