07.08.2019 | 16:37
В Лудогорец треперят за дербито с ЦСКА, взеха важно решение
Стойчо Стоев пуска резерви срещу ТНС утре, за да пази титуляри за неделя

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде пресконференция преди първия мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Дъ Ню Сейнтс. Специалистът е оптимист за двубоя, който е утре от 20:30 часа на „Лудогорец Арена“.

Стоев смята да съхрани някои от основните футболисти за предстоящото дерби с ЦСКА в неделя (от 20:30 часа). „Ще направя някои ротации в състава. Ще дам шанс на футболисти, които са взимали по-рядко участие в мачовете“, обясни Стоев.

Той е категоричен, че шампионите няма да подценят съперника от Уелс. „В европейските мачове, ако подцениш противника независимо от класата му, можеш да страдаш. Щом Дъ Ню Сейнтс е стигнал дотук, значи си има своите стойности. Не бих коментирал пред камерите кои са силните и слаби страни на съперника“, каза спецът.

Стоев коментира състоянието на Лудогорец в навечерието на двубоя с първенеца на Уелс – „Не бързайте да отписвате никого. В момента всички са добре и ще бъдат на разположение.“

„Подобни отбори са до първия гол в тяхната врата. След това става по-лесно за нас, тъй като се отварят и оставят пространства. Ние имаме достатъчно добри играчи да ги използваме“, продължи Стоев.

Треньорът на шампионите каза какъв ще бъде идеалния сценарий за развоя на първия мач с ТНС – „Най-доброто развитие е да вкараме 3-4 гола през първото полувреме и да решим всичко. За съжаление не се получава така много често във футбола. Фокусът ни е върху двубоя с уeлсците. Не мислим още за ЦСКА“, допълни Стоев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране