29.04.2020 | 20:34
В управлението ни цари невежество, а глупавите хора не разбират, че са глупави
Лицето на хаоса - Борисов, има горещи фенове - актьори, художници и мн. др., защото има талант, харизма, която се среща и в измамниците, коментира Татяна Дончева

„В българското правителство цари манталитетът на сержанта от средното милиционерско училище – Борисов може да каже всяка хрумка и никой няма да я оспори“. Това заяви в предаването „Тук и сега със Светла Петрова“ по segabg.com лидерът на ПП „Движение 21“ Татяна Дончева.

„В управлението ни цари невежество, а глупавите хора не разбират, че са глупави“, смята Дончева и допълни: „Когато глупаците управляват, хаосът става повсеместен. Хаосът тръгна преди 20 г. в МВР, преди 15 г. се настани в столична община, а през 2009 влезе и в Министерски съвет. Лицето на хаоса – Борисов, има горещи фенове – актьори, художници и мн. др., защото има талант, харизма, която се среща и в измамниците. Сега имаме тържество на некадърника над нормалните хора”.

„Само Стоичков му се опълчи – не знам дали знаете, но една година журналистите бяха избрали Борисов за „футболист на годината“, но Стоичков отказа да му даде наградата“, каза Дончева и цитира сентенция на Радой Ралин: „Дойдоха времена нелепи, в които крадци управляват слепи“.

Дончева остро разкритикува и действията на Националния оперативен щаб. “Насаждането на страх е нещо ужасно. Ако генерал Мутафчийски наистина има собствено мнение по начина на комуникиране с обществото, може да излезе и да го каже ясно. Всеки отговаря за името си“, заяви Дончева и попита: „Какво прави професор по медицина в джипката на Борисов“?

„Васил Божков е поредният в списъка. В списъка са тези, които са получили пари. Списъкът за отстрел започва отдавна, когато убиха първите“, обясни Дончева и допълни: „Досега на Божков взеха това, което можеха да му вземат, сега действат нататък“.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Невежество цъфти в управлението,само така Бойко може да изпъкне между тях.Като вземеш две грозни жени и сложиш една малко по добре изглеждаща, тогава хората виждат една красавица. Ако Борисов е некъдърник както го описва а БКП са нормалните хора,как така БСП до 2009 нищо не е построило на всички пари е окрало? Борисов си има шаблон за кражба взема 2/3 от парите за проектите, и с 1/3 се строи там вече са кражбите на ниско ниво от тези които строят. Божков и другите са назначени милионери и пазени от праввителството, това не са хора създали сами богатсвото си, ако я няма правителствената протекция, даване на вътрешна информация от хора от правителството,погазвяане на правила и закони в тяхна полза и убиващи всички други Български предпиемчиви и работливи хора,тези компании да са фалирали.Мнозинството от тях не са конкурентно способни, със салами направени със соя и сиреное от палмово масло външен пазар не се намира….. Всичко това се връша обратно и удря в челото този който прави тези ниско качестени продукти и не ги обозначва като ниско качествена имитация. С такова производство дял на международен пазар няма да успееш да вземеш. И след като парите от ЕС фондовете бяха усвоявани а не отработени за последните 11 години,при кризата която е извън способностите на управление от Бойко, сега изведнъж лъсна истината че задника на Бойко е гол. И кражбите на пари от държавата които са направили някои близки хора богати, а дръжавата бедна заедно със мнозинството от гражданите и. Липсата на повече от 1000 лв в сметките на фирмите не означава че нямат пари, просто другата част от парите е взета в налични пари и се намира под матрака на леглото.Много малко са тези търговци които искат да им бъде плащано само с кредитна карта, предпочитаното е при в брои а може и да няма разплащателна бележка.Както правителството лъже и е безотчетно, така лъжат и гражданите при плащането на данаци.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране