02.10.2020 | 11:41
Валентин Михов е нападнат и пребит
Бившият президент на БФС определя инцидента като "футболно предупреждение преди предстоящия конгрес на БФС"

Бившият президент на БФС и БФЛ е бил нападнат и пребит през изминалата нощ в София.

Инцидентът е станал след полунощ близо до дома на Михов в столичния ж.к. „Младост-3“. Валентин Михов е бил нападнат от 2-ма или 3-ма души  Те му нанесли побой и избягали. Той е настанен във ВМА без опасност за живота. Полицията разследва инцидента и издирва нападателите, добавя Националното радио. Михов разказа пред Би Ти Ви, че е бил нападнат пред жилищния си блок от повече от двама души. Те са били маскирани. Удрян е с ръце и лост. Има фрактура на един от пръстите.

Той определи атаката като „футболно предупреждение преди предстоящия конгрес на БФС“. Изборите за нов президент на централата трябва да се състоят на 11 декември. Тогава ще бъде избран наследник на подалия оставка в края на 2019 г. Борислав Михайлов.

Валентин Михов е една от емблематичнити фигури в българския футбол през последните 30 години, припомня Би Ти Ви. Той е президент на Българския футболен съюз в периода 1993-1994 г. По време на неговото управление националният отбор се класира за световното първенство в САЩ и достига до 4-ото място.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране