10.03.2021 | 21:24
Върнаха Сватбата в нарядите
Ивайло Стоянов ще ръководи Лудогорец - Арда в петък

Съдийската комисия към БФС определи реферите за 21-ия кръг на efbet Лига. Сгафилият в 17-ия кръг на първенството между ЦСКА 1948 и Царско село Ивайло Стоянов отново получи наряд и ще ръководи Лудогорец – Арда в петък.

Заради неубедително съдийство тогава и протестите и на двата отбора петричанинът беше извън списъците 3 кръга и в 1/8-финалите за купата. Пак в петък Волен Чинков ще изведе в „Битката за Тракия“ отборите на Локо Пд и Берое.

В събота двубоя Ботев Вр – Левски ще свири Владимир Вълков. Валентин Железов ще ръководи Славия – Монтана, а Станислав Георгиев е главен на Ботев Пд – ЦСКА 1948.

В неделя мачът ЦСКА – Етър е поверен на Георги Иванов.

В понеделник Черно море и Царско село ще играят под свирката на Георги Давидов.

В нарядите за 21-ия кръг липсват имената на Никола Попов и Георги Кабаков. Около сина на зам. изпълнителния директор на БФС се разрази скандал, след като първо свири, а след това отмени дузпа за ЦСКА 1948 срещу Левски. Въпреки неубедителното съдийство, той беше оправдан от новия шеф на реферите Костадин Гергинов, а после получи наряд в мач за купата. Топ реферът ни в УЕФА Кабаков последно ръководи мача Арда – Черно море (1:0), а после варненци пуснаха жалба срещу съдийството му.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране