17.09.2019 | 12:02
Венци Стефанов за левскарите: Какво съм виновен, че се бият помежду си?
Искаме да играем с тях на нашия стадион, а не на "Васил Левски", категоричен е босът на Славия

Босът на Славия Венци Стефанов призова Левски да гостува на стадион в „Овча купел“ за столичното дерби от десетия кръг на efbet Лига. Двубоят е в събота от 20:00 часа, като има вероятност да се проведе на Националния стадион „Васил Левски“, тъй като попада в графата „рискови мачове“.

„Полицията трябва да се произнесе. Ние държим срещата да се играе на стадион „Славия“. ЦСКА как гостува на нашия стадион, а Левски не може, така ли? Даваме им секторите „В“ и „Г“ само за тях“, каза Стефанов пред БЛИЦ.

„Какво да направя, че феновете им враждуват и се бият помежду си. Очевидно делят нещо, не вярвам да е свързано с футбола. Да се оправят. Да не съм Майка Тереза, че да ги помирявам“, продължи босът на Славия.

„Стадионът ни отговаря на всички изисквания. Виждате, че и международни мачове се провеждат, младежките ни национали играха с Русия преди няколко дни (б.р. – 0:0). Настояваме Левски да гостува на нашия стадион, очакваме решението на полицията“, добави Венци Стефанов.

„Цената на билетите ще бъде както досега – по 10 лева – както за нашите фенове, така и за гостуващата агитка. Надявам се да се получи хубав мач и зрителите да бъдат доволни“, каза членът на Изпълкома на БФС.

Попитан дали е осъществил контакт с колегите си от Левски и защо от „Герена“ настояват срещата да се проведе на „Васил Левски“, Стефанов отговори в типичния си стил: „Не съм говорил с тях. Защо да контактувам с Павел Колев, да не сме гаджета“.

„Oпределено те са фаворит, втори са в класирането все пак. Имат предимство. Дай Боже всичко да мине нормално и да стане хубав мач“, каза още Стефанов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране