30.01.2015 | 21:57
Веско Маринов уреди дъщеря си с 4 бона заплата в РВД
Йоана Сиракова е скъсана на втората част от писмения изпит за адвокати и младши адвокати

Дъщерята на близкия до ГЕРБ естраден изпълнител Веселин Маринов е настанена служебно да получава по 4000 лева месечно от хранилката на всички власти – “Ръководство на въздушното движение” (РВД).

Държавното предприятие, което дава най-високите заплати в страната, отдавна е тих пристан за близки, роднини и любовници на депутати, министри и висши държавни чиновници.

Новоизлюпената юристка Йоана Веселинова ще се разписва срещу заплата от 3000 лева, която с допълнителните екстри – купони за храна, пари за гориво и дрехи, е приблизително 4000 лева.

На фона на всеобщата беднотия в страната сумата е направо стряскаща. Върхът на цинизма е в това, че преди да бъде уредена на сладка служба в РВД, Йоана е скъсана на втората част от писмения изпит за адвокати и младши адвокати, показва справка в сайта Висшия адвокатски съвет.

Веселин Маринов е близък до зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов. Поради тази причина певецът редовно получаваше покани за участия в предизборни мероприятия на партията. В края на 2013 г. Маринов шокира почитателите си, заявявайки, че Цветан Цветанов  е „като принц от приказките с белия кон, който разнася светлина и доброта“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране