21.02.2019 | 0:01
Виктория Бехар става мениджър в новините на Нова
Новината бе потвърдена от пиар отдела на медията

Виктория Бехар поема поста мениджър „Стратегическо развитие“ на новините и актуалните предавания на Нова телевизия от днес.

Новината бе потвърдена от пиар отдела на медията. Бехар – дългогодишен журналист, продуцент и пиар – вече е била представена на екипа.

Присъединяването ѝ към новините на Нова няма да доведе до промяна в ръководството на новините. Главен изпълнителен продуцент там остава Даниел Чипев, а генерален директор „Информация“ и член на мениджърския съвет е Вяра Анкова.

В телевизионните среди името на Виктория Бехар се свързва най-вече с новините на bTV, където тя работеше от самото ѝ създаване и беше изпълнителен продуцент. Тя си тръгна от телевизията с Люба Ризова през 2014 г.

Впоследствие Бехар стана шеф на новините на телевизия Bulgaria ON AIR, а по време на българското председателство на Съвета на ЕС беше директор на дирекция „Комуникация и информация“ в ресорното министерство.

„Богатият ѝ опит в областта на телевизионната журналистика ще бъде изключително полезен в новата ѝ работа, която ще бъде свързана със специалните проекти и развитието на медийното съдържание“, коментираха от Нова.


оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране