21.06.2015 | 18:47
Виктория Петрова бременна от министър Кралев?
Или е лудо влюбена, или ще има бебе, категорични са колегите й

Красивата новинарка Виктория Петрова буквално разцъфна и изглежда по-добре от когато и да било  на екрана, забелязаха  зрителите. Синеоката  водеща буквално сияе, усмихва се непрекъснато и даже  гласът й е по-мек. Там няма  няма вече остри или нервни нотки, каквито се прокрадваха доскоро, пък и не воюва непрекъснато с другите, какъвто й беше навикът заради чепатия си характер.

Колегите й от БТВ изобщо нямат съмнения на какво се дължат промените и искрено се радват, че най-после й е провървяло в личния живот, който досега тъпчеше на едно място.
Вече се носи слух, че Вики може да е бременна. Доскоро по женски тя споделяла в нюзрума кога е в цикъл, като всичките й колежки, но в последните месеци не се включвала в тези женски разговори и дискретно мълчала.

Повече от половин година Виктория Петрова и спортният министър Красен Кралев са лудо влюбени и дори заживяха заедно. Въпрос на време е да застанат пред олтара, тя даже получила предложение и в момента го обмисля. Бившият лекоатлет поискал от нея  да остареят заедно, а тя явно няма нищо против, пише „Слава“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране