04.05.2015 | 22:04
Виктория Петрова напуска Btv? С Красен Кралев планират най-романтичното изживяване
Кралев ще се кандидатира за кмет на Варна и иска половинката му да е до него

Упорит слух, че Виктория Петрова напуска Би Ти Ви се завъртя в медийните среди.

Причината е възлюбеният й Красен Кралев, който може да бъде издигнат за кмет във Варна. Ако това се случи, новинарката ще го последва в морската столица и ще се откаже от дългогодишната си кариера в телевизията.

Връзката между журналистката и спортния министър става все по-сериозна и според близки до Петрова, двамата планират годеж по възможно най-романтичния начин – на брега на морето.

Влюбените мечтаели да застанат близо до вълните, за да се врекат във вярност един на друг.
Още в зората на връзката им журналистката с радост разбрала, че любимият споделя романтичното й желание да се обвържат край морето. Кралев бил купил пръстен отдавна и само чакал подходящия момент, за да го подари на Вики.

Политическата кариера на Кралев обаче изисква тежка жертва от страна на Вики – за да не се разделя с любимия, амбициозната новинарка ще трябва да се прости с работата си в Би Ти Ви, поне като водеща на централната емисия. Съвсем деликатно спортният бос все пак напомнил това на изгората си, пише „Всеки ден“.

Виктория е готова на много неща, за да бъде до мъжа на живота си, но пък е прекалено амбициозна, а телевизията е нейната страст, коментирали колежки на синеоката хубавица. Те дори предвиждали, че това може да се превърне в сериозен спор между бъдещите съпрузи, в случай че Кралев спечели кметския пост в морската столица.

Искрата между една от най-чаровните тв водещи и бившия спортист пламнала, когато новоизбраният министър на спорта бил поканен в Би Ти Ви за участие в предаване. Тогава пред студиото бившият шампион по лека атлетика срещнал красивата Вики, която се заговорила с пиарката му, и искрата пламнала с пълна сила.

Веднага след това Кралев поискал телефона на новинарката от сътрудничката си. Още при първата среща се оказало, че чувствата им са взаимни. От няколко месеца Виктория и Красен живеят заедно, а новинарката цъфти както никога досега.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране