14.01.2021 | 0:05
Вили Сечкова ли е Мата Хари?
Борисов осигури мълчанието и поне някаква недосегаемост на реалната собственичка на чантата, пише Христо Иванов
Изключително интересен пост на страницата си във „Фейсбук“ публикува лидерът на „Да, България“ Христо Иванов по повод назначаването на Виолета Сечкова за почетен консул на Южна Корея в Пловдив. Иванов намеква, че именно тя е госпожата, която е носила кюлчетата и пачките с 500-еврови банкноти в спалнята на Бойко Борисов, както и че тя го и снимала.
Явно – хепи-енд.
Например за следния сюжет: в бананова република с компотна характеристика на социално-икономическия модел, изтичат снимки на нощното шкафче на премиера, в което има пари и злато, обясними само с корупция.
Неудобствата са две: трябва да се монтира някакво обяснение за пред публиката, но не трябва да се произвеждат доказателства, за които някой ден прокуратурата да се сети. Следва просълзяващ разказ за Мата-Хари, намеци за нейната самоличност, а прокуратурата – крайно услужливо- успява така и да не разбере кой конкретно се крие зад тази красива история за любов и прекалено вместими дамски чанти.
До тук добре, обаче трябва да се осигури мълчанието и поне някаква недосегаемост на реалната собственичка на чантата. Честно казно, имах доста черни мисли в тази насока, а съм бил неправ. Любовта е надделяла…
Честито на корейците!
P.S. Боя се, че ще се наложи да смутим тази идилия с въпроси, които ще зададем на МВнР в София и Сеул и други действия, чрез които да проверим тази хипотеза.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране