20.08.2015 | 0:24
Владо Гаджев подписва с „Алавес” до седмица
Трансферната сага продължава
Бившият капитан на „Левски” Владимир Гаджев обяви, че всеки момент очаква да подпише договор с испанския „Алавес”. Условията между двете страни вече са договорени, но остават да се изчистят и последните дребни детайли.
Преди няколко седмици Гаджев беше в Испания с мениджъра Лъчезар Танев, който работи по сделката. Националът е свободен агент и пренебрегна някои други предложения. В последните часове се появиха спекулации, че е отказал солидно предложение от турския „Анталияспор”, където беше привлечен самият Ето’о.
„Не знам каква е причината за забавянето, поддържат постоянен контакт с Лъчо Танев, който движи нещата. Той ме уверява, че всичко е наред, просто трябва да се изготви по най-добрия начин договорът, така че да са защитени моите интереси. Може би от това естество се бавят нещата. Още миналата седмица се разбрахме с „Алавес”, коментира Гаджев.
Халфът призна, че забавянето на договора може да му попречи да играе и за националния отбор. “Ситуацията е доста сложна около мен. Поддържам контакт с националния селекционер, който ще направи своя избор. Аз не мога да имам каквито и да е претенции, защото на този етап съм без клуб. Надявам се нещата с „Алавес” да се случат колкото може по-бързо, защото ситуацията е малко сложна. Ако тренирам и навляза в някаква форма, Петев ще си прецени, ако не, ще стискам палци на отбора”, завърши Гаджев.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране