12.02.2021 | 17:39
Водещ от „България он еър“ сменя Антон Хекимян по Btv
От 1 март "Тази сутрин" ще има две лица, сред тях ще е Златимир Йочев

Златимир Йочев, водещ на сутрешния блок на „България он ер“, се мести в Би Ти Ви и скоро ще се появи в ефира като едно от лицата на „Тази сутрин“. Очаква се това да се случи на 1 март, а журналистът вече репетирал в модерното студио на Би Ти Ви.

Все още не е съвсем ясно дали титулярният водещ Антон Хекимян, който отскоро е директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в медията, ще слезе от екрана изцяло, или ще продължи да води някои рубрики в определени дни.

От няколко години Златимир Йочев се наложи като водещ на „България сутрин“ по националната „България он ер“, има дългогодишен опит и като като репортер, редактор и водещ на новини, включително в БНТ.

В Би Ти Ви обаче най-вероятно няма да води сам, както през последните години правеше Хекимян. В новия формат на „Тази сутрин“ съществена роля ще има и Биляна Гавазова, която прави рубриката „Чети етикета“. Възможно е със свои постоянни рубрики да се включат и репортери на телевизията.

Новата телевизионна рокада ще събере Златимир Йочев на едно работно място с половинката му Марина Цекова, която сега води новините в Би Ти Ви. Тя се премести там от Нова тв през декември. Семейството обаче едва ли ще се засича в нюзрума, след като за Йочев са предвидени сутрешните часове, а Цекова регулярно води и късни емисии.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране