12.10.2015 | 0:23
Вокалът на “Рамщайн” разголи нашенки
Тил Линдеман ги накарал да се вживеят в ролята на самодиви

Наши момичета тичат голи в клипа на Тил Линдеман Fish On. Вокалът на германската индъстриъл метъл машина “Рамщайн”, ги накарал да се вживеят в ролята на самодиви в новото видео на проекта му “Линдеман”, чийто продуцент е Петер Тегтгрен.

Клипът е заснет в студията на “Ню Бояна Филмс” и на открити терени на Витоша в края на август. Режисьорът на видеото, чиято премиера бе миналата вечер във Фейсбук, е роденият в Германия Зоран Бихач, който е работил и по други проекти на “Рамщайн”.

Клипът, вдъхновен от българския фолклор, е забранен за лица под 16 години заради голите кадри на жените и леещата се кръв, които изобилстват в него. В приказния сюжет самодивите бягат от кукерите. Но все пак попадат в техен плен и биват заключени в колиба в гората. Там ги задължават да педалите на въртят велосипеди и да произвеждат ток за Линдеман и компанията му, които изливат енергията си в песента Fish On.

 На финала обаче момичетата като вакханки се освобождават, убиват водача на кукерите и избягват от колибата. Тил и колегата му остават без ток и свирят на акордеон, който накрая певецът чупи в земята.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране