13.02.2015 | 8:39
Врачка ужили баба с 8 бона
Измамницата извършвала тайнствени магически ритуали

Врачка измамница от великотърновското село Ресен е обвинена в извършване на измама и ще бъде изправена на съд. За по-малко от три месеца шарлатанката успяла да задигне близо 8000 лв. от възрастна жена от съседното село Обединение.

Двете жени се запознали на улицата във Велико Търново на 13 август т.г. Измамницата Марияна М. предложила да гледа на ръка на бабата и набързо „видяла”, че тя и цялото и семейство са застрашени от злокобна черна магия. „Виждам смърт, много хора ще измрат в най-близко време, ако магията не бъде развалена, и то бързо. Аз обаче мога да ти помогна. Цяло чудо е, че ме срещна”, успокоила тя жертвата си. През следващите няколко месеца двете жени се срещали на различни места в Търново.

Врачката извършвала тайнствени магически ритуали и гледала на ръка в миналото и бъдещето, за да развали проклятието. Всеки път вземала за услугата различна сума. Отначало започнала скромно с 50 лв. на сеанс, за да поиска накрая 3000 лв., защото магията нещо се „закучвала” и положението ставало много сериозно. Изплашена до смърт жертвата всеки път безропотно и давала исканите пари.

Накрая обаче сумата и се сторила непосилна и тя започнала да се усеща, че май я водят за носа и споделила със свои близки, които подали сигнал в прокуратурата. След проведеното разследване врачката била открита и задържана. Направената сметка показала, че за три месеца измамницата успяла да задигне от жертвата си 7825 лв. Марияна М. е криминално проявена и вече осъждана за кражби и теглене на суми от банкомат с чужда карта. 26-годишната жена е привлечена като обвиняема. След разпита в полицията е освободена срещу подписка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране