13.08.2020 | 1:10
Всички акции на Гешев досега са ”биберон”
Гешев е милиционер на квартално ниво, убеден е Методи Лалов
Методи Лалов

Всички акции на Гешев досега са ”биберон”. Това каза за телевизия Евроком бившият съдия и общински съветник от Демократична България Методи Лалов. Той явно прави препратка към акция на главния прокурор, за която от прокуратурата и МВР уточниха, че не била в детски център, а в питейно заведение.

„Гешев е милиционер на квартално ниво. За такъв е обучаван, такъв му е личностният и професионален капацитет. Щеше да е хубаво да ни изненада приятно, но той ни изненада още по-неприятно. Очаквахме да е прост и агресивен, той се оказа още по-прост и още по-агресивен“, допълни общинският съветник.

Нелепо е забъркването на Демократична България и името на Христо Иванов с Маджо, смята Лалов. „Не намирам никакво основание да бъдат прехвърляни отношения, които има Борисов с Маджо на Христо Иванов“, допълни той. Попитан да коментира какви може да са „тежките решения“, които премиерът Борисов ще вземе до 2-3 дни, Лалов пред Евроком отговори: „Не очаквам нищо смислено от този човек. Неговите бръщолевения отдавна омръзнаха на хората. Борисов е доказано компроментиран. Смислено решение би било, ако той подаде оставка“, категоричен е бившият съдия. По думите му протестът е единен и разделение между протестиращите на лагери не се наблюдава.

„Може би има някакво желание за лидиране на протеста, но не и от страна на Демократична България. Няма нищо страшно, в това което се случва“, смята общинският съветник.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране