24.03.2015 | 11:43
Втори пребит до смърт мъж във Варна
Жертвата е на 65 години от село Българево

65-годишен мъж е бил пребит до смърт във Варна. Трупът му е открит в неделя в изоставено помещение близо до пазара в квартал “Чайка”, съобщиха от полицията.

Установено е, че жертвата е на 65 години от село Българево, община Каварна.  Мъжът е починал преди около тридесет дни, като тялото му е открито от двама клошари. При първоначалния оглед не са били открити следи за престъпление, но при аутопсията е установено, че по трупа има травми, които свидетелстват, че на мъжа е бил нанесен побой.По случая е образувано досъдебно производство за умишлено убийство, а случаят е поет от Окръжната прокуратура във Варна.  Това е вторият случай на пребит до смърт мъж в морския град. На 14 март трима охранители пребиха до смърт 52-годишния Нягол Петров във варненския Гранд мол. Мъжът, който страдал от шизофрения, не е бил агресивен.

25-годишният Ангел Николов, 22-годишният Красимир Димитров и 20-годишният Цветан Маринов са обвинени в извършване на убийство по хулигански подбуди с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин. Преди дни Варненският окръжен съд ги остави за постоянно в ареста.

Тримата не са обжалвали мерките си за неотклонение пред Апелативния съд, съобщи БНР. По този начин, ако решат да внесат обжалване, те трябва да го направят отново пред Окръжния съд.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране