31.05.2015 | 0:26
Яна завела дело за нападение срещу бившия си приятел
Детето скитало по кафетата с непознати за него мъже, водено от Яна

Адреналинката Яна Христова е завела дело срещу срещу бившия си приятел Ивайло Леков. След като той я обвини, че тя не му позволява да вижда сина си Емил, блондинката разкрива своята гледна точка пo въпроса.

„Аз не му забранявам да се вижда с баща си. Това, че от две години живее при Ивайло, също не е вярно. Аз съм разрешила да се виждат толкова често, колкото пожелае. Родителските права са изцяло дадени на мен. Така че не може да ме обвинява, че му преча да вижда детето,“ обяснява пред big5.bg екс адреналиката.

Според обвиненията на Ивайло малкият скитал по кафетата с непознати за него мъже, воден от Яна. Още по-притеснително било, че Емил придружавал майка си по нощните клубове и денс залите, докато тя танцувала.

 „Не виждам нищо лошо, че съм го завела в залата, в която танцувам през деня. Това е място, където се преподават спортни танци, народни танци. Аз преподавам в тази зала. Има и танци за деца. На него му е страшно интересно. А това за нощните клубове е абсолютна лъжа. Не може да ми го побере главата как е възможно да си помисли такова нещо. Все пак това е забранено от закона. Да се пускат малолетни в нощни заведения. Ние сме водили дела за родителските права и ако е имало такова нещо, съдът нямаше да ми предостави правата на мен. Той може да ме обвинява за всякакви неща, ако има претенции, да завежда дело. Твърдението, че съм заключвала малкия по цели дни сам, също е лъжа. Преди няколко дни ме причака пред апартамента и ме нападна.

Заведох дело срещу него, което ще е следващия месец.

Той твърди, че съм си изкарала фалшиви медицински. Аз не знам как може да си изкараш фалшиви медицински, които да минат в съда. Много малтретирани жени в България не си знаят правата. Това е близо 6-годишен тормоз над мен. Това е някакъв синдром на комплексираните мъже и е доста срещано явление у нас. Когато една жена започне да се оправя сама и си изкарва парите и да се развива в кариерата, се получават такива неща,“ разказва Яна.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране