23.07.2020 | 1:29
Янето завещал Антоанета Христова на Борисов
Зрители на сутрешните тв блокове с възпаление на мозъка заради абсурдните й тези, с които защитава клатещото се правителство на Бойко Борисов

Прословутата психоложка Антоанета Христова е била кандидат за евродепутат от листата на партия „Ред, законност и справедливост“ (РЗС) на Яне Янев. На евровота пред 2009 г. тя е на 5-то място в листата, показа наша проверка. РЗС не успя да спечели нито едно място в Брюксел.

По време на първото правителство на ГЕРБ, Яне Янев беше опозиция на Бойко Борисов. Впоследствие парламентарната му група в НС се разпадна, а по-късно Янето стана съветник на премиера. Очевидно политикът от Сандански му е „завещал“ и психоложката си Антоанета, която от няколко години се излага из медиите с напъните си да прави политически „анализи“.

Всяко тв участие на Антоанета Христова предизвиква невиждана вълна от шеги, псувни, гаври и смях в социалните мрежи. Тя е осмивана открито от бивши депутати, дипломати и политици, интелектуалци и хора на изкуството. Тезите на професорката, която редовно възхвалява Бойко Борисов и критикува президента Румен Радев и БСП, очевидно са в пълен синхрон в най-актуалните опорки на смешноватите пиари на ГЕРБ. Всички опорни точки – „Борисов трябва да си изкара мандата“; „Радев излъчва реваншизъм“; „корупцията е много сложна тема“; „енергията на протестите намалява, топката се връща в ръцете на Борисов“; „протестите нямат представителност и евентуални предсрочни избори нищо няма да променят“ и прочие бисери вече предизвикват възпаление на мозъка на много българи, оплакват се те в социалните мрежи.

1 коментар

  1. Мароканеца каза:

    Хората не я оценяват по политическата и позиция. Мастии като нея се оценяват от друга позиция – става ли още за витрината или е загасваща вече персона от …
    Останала е само усмивката и, но това не се харчи на витрина.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране