07.09.2020 | 13:12
Яростна защитничка на Борисов обяви протестиращите за „платени хора на Божков““
Сигурна съм..., заяви Антоанета Христова
Васил Божков седи зад платените хора на улицата. Хората са жертви на големите игри. Това не е народно въстание, а на определена група хора. Сигурна съм. Това каза една от най-големите защитнички на властта и на Бойко Борисов – политическият анализатор Антоанета Христова по телевизията, свързана с управляващите – Нова тв.

Най-грубо народът се разделя на две. Изходът е избори, но не сега. Има страх, че чрез Радев, Русия опитва да смени управлението на страната. Към този момент протестът не предлага нищо, освен избори. Борисов обира всички грешки на прехода. Най-демократично е да се изчакат изборите, но не предсрочни, категорична е Христова.

2 коментара

  1. Марта каза:

    Как е свързана Нова тв с властта, като до скоро е те говореха единствено за протестиращите и никога не показваха мнението на другата страна? Сега, след като вече се разбра, че медиите с много малки изключения се опитват да сложат сянка върху това, че много хора са против протестите, започнаха да показват и маалко истински новини. И вие ли сте на почина на Канна Рачева?

  2. ПРАВДА каза:

    Не носите отговорност за коментарите на другите, а каква отговорност носите, за изопачаване на истината? Аз също я слушах, както и много други. СТИГА ОМРАЗА И ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране