10.08.2015 | 0:20
Явор Бахаров и Бойко Кръстанов спасиха момче от удавяне
Журналистка е станала очевидец на инцидента на плажа Силистар

Актьорите Явор Бахаров , Бойко Кръстанов и Димитър Захариев спасиха момче от удавяне на райския плаж Силистар-община Царево.

Тримата използвали сърфовете си за акцията разказва в профила си във “Фейсбук” журналистката от “Монитор” Елена Кръстева – очевидец на случката. Общо през напрегнатия вчерашен ден двама души без малко да загубят живота си, но са спасени от любителите на слънцето.

Вестник “Телеграф” помества част от разказа на Елена за драмата: “В шестнайсет под носа ми с борд под мишница мина Явор Бахаров. Висок, къдрав, бърз. „Ха, ето го челото за последна „Малкият Бахаров бяга по вълните“, „Малкият Бахаров язди вълните“, „Малкият Бахаров кара сърф на Силистар“ или друго заглавие в същия десен, помислих си. Сега ми хрумва и по-хард версия: „Бахаров смени марихуаната със сърф“. Сори, професионална деформация. Така или иначе колебанието трая кратко – направих няколко кадъра с телефон, отбелязах, че е добър и в това и реших да не изпращам нищо в редакцията, все пак и Бахаров има неотменимото човешко право да остане анонимен на плажа. Както и Бойко Кръстанов, когото първоначално не разпознах, защото е брадясал и възмъжал (в сравнение с Дани от „Стъклен дом“).

Обаче когато ти е писано да си очевидец… Явор Бахаров пак ще ти изтърчи с борд под носа. С още едно момче – онова, за което подозирам, че е актьор и ако е така, ще изгледам цялото му творчество (бел. ред. – Димитър Захариев от Театър „Възраждане“).

„С нещо ли е“ – някаква такава реплика, в смисъл сам ли е удавникът или е с борд или друго, доколкото схванах, чух от Явор миг преди да се втурне в морето да спасява. Удавникът не се виждаше, следях двете момчета, след още няколко секунди притича и Бойко Кръстанов и така тримата с бордовете отидоха навътре в морето. За някакви минути стигнаха до човека. Качиха го на дъската.

Беше шест без десет. В това време брегът пак почерня от публика. И да, имаше и спасители, бяха си на място, с техника и всичко необходимо. Но първи бяха Явор, Бойко и приятелят им. Същият Явор Бахаров, по чийто адрес съм срещала гнусни коментари заради някаква си трева в джоба. Явор, който помага, без да мисли.”

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране